If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това е яката джулия: 510 PS (375 kW; 503 hp) at 6,500 rpm
Кой е тоя дизел дето се доближава до това?
А и автомобилния свят не свършва с алфа ромео. Макар и редки, все още има атмосферки за цедене.
.
Пак не разбра нищо. Питах те за "редова". Демек до такава, до която някой ден има шанс да се докоснеш, не да я гледаш само по клипчетата в нета.
И пак не разбрах - защо трябва да вдига двигателя някакви високи обороти, като може да предоставя алтернативно предвижване и с по-ниски такива и това да се счита за проблем? Отговори ми технически защо това е проблем.
Сега мисля е момента да ви попитам "А защо аджеба карате тия Алфи?
... И все си мисля, че отговора който ще даде всеки би трябвало да ВИ сплоти, предвид спора( аз в тоя спор бензин/дизел никога не съм, не и няма да участвам, защото ми е през дедовия кой какво кара или ще каже...
Важни са хората във форума, не колите им.
Сега ако на някой му е скучно може да ме напсува и мене, щото търкалям дизеляци вече повече от десетилетие,пък нито съм умрял, нито съм хванал "бога за рога".
Пак не разбра нищо. Питах те за "редова". Демек до такава, до която някой ден има шанс да се докоснеш, не да я гледаш само по клипчетата в нета.
И пак не разбрах - защо трябва да вдига двигателя някакви високи обороти, като може да предоставя алтернативно предвижване и с по-ниски такива и това да се счита за проблем? Отговори ми технически защо това е проблем.
Не говорех толкова за максимални обороти, колкото за диапазон.
Диапазона на спарка е два пъти по-голям от диапазона на едно жтд. Написах го на предната страница, прочети.
Почнах да се навивам за бензинова 159ка, край...!!! Имам една кутия за 2.4, ще я сложа и на теория трябва да вдигам около 400-420 ?
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Нямаш проблеми, ще мина баланс на колелата утре в обедната почивка, че нещо не ми харесват от както ги мих (май съм свалил някоя тежест с водоструйката) и вечерта ще дойда да изкарам някой лев.
Ако има трафик по околовръстното или милиционери, ще идем на магистралата.
Сега мисля е момента да ви попитам "А защо аджеба карате тия Алфи?
... И все си мисля, че отговора който ще даде всеки би трябвало да ВИ сплоти, предвид спора( аз в тоя спор бензин/дизел никога не съм, не и няма да участвам, защото ми е през дедовия кой какво кара или ще каже...
Важни са хората във форума, не колите им.
Сега ако на някой му е скучно може да ме напсува и мене, щото търкалям дизеляци вече повече от десетилетие,пък нито съм умрял, нито съм хванал "бога за рога".
Много си прав, че са важни хората.....аз специално карам алфа, защото ми харесва...не, че е най, най....просто ми допадна като кола...в момента имам три...едната не мога да я продам и ще си я консервирам...и т.н...
Изисквания като извадиш пачката Ама шанса да се проведе въпросното мероприятие клони към 0.001%
Tи не искаш ли да се включиш в играта като знаеш толкова и не ти се вярва?
Aко си далече, Боби ще ти каже какъв е бил резултата.
Айде, че събирам за газова на ЖТС-а.
Нямаш проблеми, ще мина баланс на колелата утре в обедната почивка, че нещо не ми харесват от както ги мих (май съм свалил някоя тежест с водоструйката) и вечерта ще дойда да изкарам някой лев.
Ако има трафик по околовръстното или милиционери, ще идем на магистралата.
Няма трафик......всяка вечер по това време се пребирам от работа по тоя маршрут....тел. номер ми е 0877166703...гледай да си залепиш тежестите...)
466 при 7000 оборота, ако правилно съм вкарал данните на предавателните числа
Смяяяятай ако я газифицирам и избегна прекъсвача ?
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment